Her er årets norske nettbutikker: Stjørdalsbedrift best i to kategorier

Nettbutikken BliVakker er kåret til «Årets butikk» i Norge, i Prisjakts store konkurranse. Og Stjørdal foto vant to av de 19 kategoriene i konkurransen.

Daglig leder Are Vittersø i Prisjakt. Foto: Prisjakt

Det var Kristiansand-bedriften BliVakker som fikk flest positive brukeromtaler blant totalt 20 000 tilbakemeldinger fra kundene i november. Men det er også en bedrift i Stjørdal som gjør det bra: Ifølge pressemeldingen fra Prisjakt, så har Stjørdal foto blitt kåret av kundene til beste nettbutikk i to kategorier:

* Beste kundeservice

* Foto og video

Ifølge Stjørdal foto sin egen Facebook-side så er det en butikk drevet av fotoentusiaster, og kjedeuavhengige. De holder til i Torgkvartalet i sentrum av Stjørdal, og har altså klart å bli et navn hos mange digitale nordmenn.

Vinnerne i de 19 ulike kategoriene er stemt frem gjennom hele november. Kundene har valgt blant nesten 1600 norske butikkene som overvåkes av produktsammenligningstjenesten Prisjakt.

LES OGSÅ: Slik skilte Trondheim seg fra de andre storbyene under Black Week

Kundeopplevelsen avgjør

- Mens nettkundene i tidligere kåringer kun har avgitt én enkelt stemme, har vi i år kåret vinnerne basert på antall brukeromtaler som er lagt igjen når kundene har handlet. Disse er vektet sammen med poengkarakter fra 1-10, en score gitt av kundene etter at handelen er gjennomført. Dermed forteller årets konkurranse enda mer om hvordan norske online-kunder egentlig opplever nettbutikken de handler i, forteller daglig leder daglig leder Are Vittersø hos sammenligningstjenesten Prisjakt, i pressemeldingen.

Følg MN24 på Facebook

- BliVakker har vunnet hele konkurransen tre av de siste fire årene. Det er rett og slett imponerende at teamet i Kristiansand år etter år makter å opprettholde et så høyt nivå på kundeopplevelser, pris, levering og service. Morsomt er det også å se at flere nyere nisjebutikker utenfor Oslo-gryta klarer å levere bøttevis med gode shoppingopplevelser til sine kunder, sier Vittersø.

Årets Butikk: BliVakker (Kristiansand)

Årets nykommer: Apotera (Oslo)

Beste kundeservice: Stjørdal Foto (Stjørdal)

Årets nisjebutikk: Sykkelkomponenter (Bjørnafjorden)

Årets megastore: Komplett (Sandefjord)

Apotek: Apotera

Barn og baby: Mimmis (Sandefjord)

Bil og garasje: BilXtra (Oslo)

Byggprodukter: Verktøy (Skien)

Data og mobil: Tonerweb (Røyken)

Foto og video: Stjørdal Foto

Friluftsliv: Fjellsport (Sandefjord)

Hjem og hage: Multitrend (Åmli)

Hvitevarer: Skousen (Oslo)

Kjøkken: Bakeren og kokken (Oslo)

Lyd og bilde: HiFi Klubben (Oslo)

Skjønnhet: BliVakker

Sko og klær: Sportmann (Fredrikstad)

Spill og konsoll: Komplett

Sport: Sykkelkomponenter

LES OGSÅ: Trøndersk bedrift vant pris: - Stolt! (+)