Kulda skyter fart i salget av varmeovner

Nordmenn vil ikke fryse.

TRONDHEIM Spår lav strømpris i flere år. Bilde fra Nardo. Strømpriser, kraft, kraftledning, mast, stømmast. Foto: Glen Musk

En av kjedene som har merket den store etterspørselen etter varmeprodukter er Power.

– Vi har hatt en enorm vekst på varmeprodukter gjennom vinteren. De to siste ukene har det toppet seg, og vi hatt en vekst på hele 330 prosent på landsbasis, sier salgssjef for småelektrisk i Power, Snorre Berg-Domaas, i en pressemelding.

Han forteller at det er det som defineres som "flyttbar varme", som oljeovner og vifteovner, som går mest i kuldeperiodene, og Powers butikker over hele landet har tatt inn mange produkter for å dekke etterspørselen til kundene.

Følg MN24 på Facebook

– Vi ser også at mange er mer opptatt av å oppgradere eksisterende varmekilder til noe som varmer bedre og er mer økonomisk, som å gå over til smarte panelovner som kan styres mye mer presist, og som gir mer effekt bare når du trenger det. I tillegg har vi solgt mange luftfuktere, som er lurt å ha i så tørr luft vi opplever inne nå.

Produkter som går bra i tillegg til ovner er varmetepper, fotvarmere og LED stearinlys, opplyser Power.

LES OGSÅ: Ikke bare kulda som forårsaker strømbruken