I november skrev Innherred en sak om både Wolt og Foodora, som kunngjorde ulike nyetableringer i landet, og i Trøndelag. Nå kan førstnevnte bekrefte at Levanger og Verdal står for tur.

– Vi åpnet i Stjørdal i februar, og nå er planen at vi skal etablere oss i Levanger og Verdal i midten av april, opplyser Christian Kamhaug, kommunikasjonssjef i Wolt.

Søker bud

På sosiale medier har det dukket opp annonser hvor selskapet søker etter bud i området. Kamhaug forteller at de håper å få på plass et sted mellom 20 og 25 lokale budpartnere, slik at de kan dekke begge stedene.

– I tillegg arbeider vi nå med lokale restauranter og butikker. Vi snakker med både restauranter, kjeder og butikker. Vi har ikke signert avtale med alle ennå, men vi satser på å ha et bra utvalg når vi kommer i gang, sier han.

Skogningene må vente

Wolt er en leveringstjeneste hvor du via deres app kan bestille mat og få det bragt dit du befinner deg. Som man kan se av vedlagte dekningskart ser selskapet området Levanger og Verdal i ett. I første omgang er det sentrumsnære områder som kan benytte seg av tilbudet. Det betyr at for eksempel skogningene må vente på å benytte seg av tjenesten.

Her er området for kommunene som selskapet tilbyr leveringstjenester til i oppstarten. Foto: Wolt

De har et mål om å levere innenfor 30 minutter, men er åpen for at det kan bli gjort justeringer på leveringskartet etter hvert som de har etablert seg.

– Det er ikke sikkert at alle som bor i Levanger får tilgang til alt i Verdal og omvendt. Vi vurderer med hensyn til trafikk og avstand, de færreste ønsker kald mat levert, bemerker Kamhaug.

– Fungerer like godt

Ifølge kommunikasjonssjefen har de opplevd at leveringstjenesten fungerer godt, også utenfor de store byene.

– Tidligere var dette et storbyfenomen, men vår erfaring er at det fungerer like godt på de mindre stedene. Det er tydeligvis en tjeneste som mange har ventet på.