Villiam Ovesen er ny salgssjef i Learning Moment Technologies. Foto: Malene Gangså Tørresen

Han er ny salgssjef i Learning Moment

Villiam Ovesen (37) nyansatt salgsleder/CSMO i Learning Moment Technologies (LMT), som har hovedkontor på InnovArena på Rørvik.

- Det er spennende å jobbe med et samfunnsnyttig prosjekt. Å selge noe som kan hjelpe og forenkle livet for veldig mange, sier Villiam Ovesen i en pressemelding fra selskapet.

Finnmarkingen, opprinnelig fra Vardø, har gjort trønder av seg for 15 år siden og bor nå i Malvik med kone og to barn. Fra 1. januar skiftet han beite og får salgansvaret for LMT sitt hovedprodukt Dokker.

Lang erfaring

- Jeg synes Dokker er et kjempespennende produkt. At det kan ha stor betydning for mange og at det kan bidra til at folk får eierskap til sine egne data er for meg viktig, sier Villiam, som har mange års erfaring fra salg, blant annet som salgsleder i Fjordkraft i seks år. Sist kommer han fra stilling i Trondheims-baserte Headshed AS.

Følg MN24 på Linkedin

- Vi er strålende fornøyde med at Villiam valgte å starte som salgsleder hos oss. Fra før har vi god faglig og pedagogisk kompetanse i teamet, og nå har vi fått «kapteinen på laget» som vi trenger for å lykkes med salg og markedsføring av Dokker. Villiam er en trivelig finnmarking som passer godt inn i staben vår, sier Snorre Tørriseng, CEO i selskapet, i pressemeldingen.

Dokker er et samhandlingsverktøy med over 10 000 brukere innenfor skole, tiltaksarbeid, integrering og bedrifter generelt.

Finn flere karrieresaker fra MN24 her