Disse flotte trønderne har nylig skiftet jobb.

Fire trøndere som har fått ny jobb

Les om hvem de er, og hva de skal gjøre.

Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no - landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er fire nye trøndere som nylig har fått ny jobb:

Kristian Sivertsen:

Ny arbeidsgiver skriver: "Kristian Sivertsen er Vindfang sin nye utvikler. Kristian har tross sin unge alder lang erfaring som utvikler både fra Adresseavisen og Mustasj i Trondheim. Vindfang er et reklamebyrå som blant annet leverer alt av reklameartikler, grafisk design, utvikling av nettsider, foto- og videotjenester og hjelp til markedsstrategier."

Marit Fornes:

Ny arbeidsgiver skriver: "Marit starter som eier og frisør for Mask frisør på Rosenborg ,fra 01.01.21 . Ønsker nye og gamle kunder velkommen."

Rikke Iselin Nordgård:

Ny arbeidsgiver skriver: "Rikke starter som eier og frisør for Mask frisør på Rosenborg,fra 01.01.21 . Ønsker nye og gamle kunder velkommen."

Marte Lund Myran:

Ny arbeidsgiver skriver: "Marte startet som markedssjef i Norwegian Seafood Trust 01.12.20Hun kommer fra rollen som prosjektleder i teknologiselskapet Atea. Marte skal nå lede storsatsningen mellom IBM, Atea og Norwegian Seafood Trust på sporing av norsk sjømat. Vi sporer hele verdikjeden til fisken fra egget klekkes, til fisken går i merden, slaktes, transporteres, foredles og selges. Dette gir forbruker og restauranter trygg mat fra fjord til bord. Dette styrker merkevaren norsk sjømat globalt og gir oss bedre priser."

Her finner du flere MN24-artikler om jobb og karriere.

Og ta gjerne kontakt med oss om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb!