Trøndere som fikk nye jobber i februar

Se hvem de er og hva de skal gjøre.

Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no - landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen nye trøndere som nylig har fått ny jobb:

Marianne Ølstøren Haugen:

Ny arbeidsgiver skriver: "SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og eies av bankene i SpareBank 1 Alliansen. Det er med stor glede at vi kan annonsere at Marianne Ølstøren Haugen tiltrer som Forretningsanalytiker i SpareBank 1 Kreditt AS 01.03.2021.Marianne har en mastergrad innen Finans, og hun har 8 års relevant erfaring fra SpareBank 1 SMN. Hun vil med sin relevante erfaring være viktig for selskapets utvikling framover."

Ida Lovise Gjeset:

Ny arbeidsgiver skriver: "Ida Lovise Gjeset tiltrådte som advokat i Bjerkan Stav Advokatfirma den 01.03.2020.Gjeset kommer fra stillingen som dommerfullmektig i Hallingdal tingrett og har tidligere arbeidet i Stortingets utredningsseksjon. I tillegg til juridisk utdannelse har Gjeset en bachelor i Europastudier med engelsk."

Brage Stenberg Johnsen:

Ny arbeidsgiver skriver: "Brage gikk 1. mars inn i rollen som Leder for Strategi- og Forretningsutvikling hos den trønderske smarthusprodusenten CTM Lyng AS.Han kom fra stillingen som Kommunikasjonssjef i Ahlsell Norge, og har tidligere erfaring fra både reklame- og mediebransjen.I CTM Lyng skal han blant annet jobbe med å få enda flere til å få opp øynene for Norske Kvalitetsprodukter "made in Trøndelag"."

Her finner du flere MN24-artikler om jobb og karriere.

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Og ta gjerne kontakt med oss om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb!