Karrierenytt:

Disse trønderne har fått nye jobber

Sjekk hvem de er og hva de skal gjøre.

Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no - landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen nye trøndere som nylig har fått ny jobb:

Sunniva Evjen:

Ny arbeidsgiver skriver: "Sunniva Evjen er ansatt som markeds- og kommunikasjonsrådgiver i TOBB. Hun skal jobbe for å forsterke TOBB som merkevare og bidra til vekst gjennom marked og kommunikasjon. - TOBB er en av regionens største merkevarer - og det er en spennende organisasjon med enorm kompetanse. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med flinke folk og bidra til et større boligbyggelag som utvikler og forvalter boliger for fremtiden, sier Sunniva Evjen."

Tonje Berg:

Ny arbeidsgiver skriver: "Tonje Berg er fra 1.3.2021 ny områdeansvarlig konsulent for Varodd Velferdsteknologi."

Anne Berit Sørensen:

Ny arbeidsgiver skriver: "Arrangementsansvarlig i Knytte AS. Vi er et bedriftsnettverk med fokus på fysisk aktivitet"

Fredric Tidslevold:

Ny arbeidsgiver skriver: "Vi i TEMP-TEAM Trondheim ønsker Fredric Tidslevold velkommen som ny seniorrådgiver innen bemanning og rekruttering.Fredric har god erfaring fra bransjen og har spesielt god erfaring fra bemanning innen industri/ produksjon og innen salg. Har din bedrift behov for nye ansatte eller ekstra bistand i perioder, ta kontakt".

Her finner du flere MN24-artikler om jobb og karriere.

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Og ta gjerne kontakt med oss om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb!