Disse trønderne fikk ny jobb i april

Sjekk hvem de er og hva de skal gjøre.

Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no - landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen nye trøndere som nylig har fått ny jobb:

Hilde Blengsli:

Ny arbeidsgiver skriver: "SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og eies av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 Alliansen.Det er med stor glede vi kan annonsere at Hilde Blengsli starter som Kundeansvarlig mot våre samarbeidspartnere 01.05.2021. Hilde har en bachelor i Markedsføring fra Handelshøyskolen BI, og hun har 7 års arbeidserfaring fra SpareBank 1 Alliansen. Hun vil med sin brede og relevante erfaring innenfor selskapets fagområde være en viktig bidragsyter for selskapets utvikling i framtiden."

Rebecca Witzøe Alexander:

Ny arbeidsgiver skriver: "SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og eies av bankene SpareBank 1 Alliansen. Det er hyggelig å annonsere at Rebecca Witzøe Alexander tiltrer som Kredittrådgiver i selskapet 01.05.2021. Rebecca har en bachelor fra Handelshøyskolen BI i Entreprenørskap og økonomi, og hun har flere års relevant erfaring innen finans som vil bidra til å styrke laget vårt."

Aleksander Foosnæs:

Ny arbeidsgiver skriver: "SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og eies av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 Alliansen. Det er med stor glede vi kan annonsere at Alexander Foosnæs tiltrer som IT Systemkonsulent fra 01.05.2021. Aleksander har en bachelor i Informasjonsteknologi, og han har 5 års relevant praksis innen bank/finans sektoren. Han vil med sin brede og relevante erfaring være viktig for selskapets utvikling framover."

Kat Oddløkken:

Hun skriver selv: "Med stor glede kan jeg annonsere at jeg har startet å jobbe hos Hår Munkegata! Har tidligere jobbet som frisør på Sjakk Matt og Adam og Eva. Ønsker alle nye og kjente velkommen til meg og hos oss i Munkegata 34".

Her finner du flere MN24-artikler om jobb og karriere.

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Og ta gjerne kontakt med oss om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb!