Boli Eiendomsmegling ble etablert i 2009 og har kontorer på Steinkjer, Namsos og Rørvik.

Siden 2015 har meglerforetaket vært eid av Grong Sparebank om en en bank i Eika-alliansen. Aktiv Eiendomsmegling er også en del av Eika-alliansen.

– Vi gleder oss til å bli en del av Aktiv Eiendomsmegling. Gjennom å bli en del av kjeden får vi nå tilgang til teknologi, compliance-tjenester og systemer som setter oss i stand til å bli enda bedre til å løse kundeoppdragene. Vi har ambisjoner og skal vi opp en divisjon så trenger vi en sterk alliansepartner. Det får vi nå, sier Øyvind Krogstad i Boli Eiendomsmegling i ei pressemelding.

Meglerkontorene vil fortsette i de samme lokalene og selve navneskiftet fra Boli til Aktiv vil skje 1. desember.

Aktiv Eiendomsmegling er i vekst og i løpet av 2022 har de åpnet en rekke nye kontorer. Kjeden har ambisjoner om vekst både i Trøndelag og Norge.

– Boli gjør en veldig god jobb og har en god kultur som passer veldig godt inn i Aktiv. De har allerede en svært solid posisjon lokalt, er faglig kompetente og er gode rådgivere for kundene. Vi kan lære noe av dem, blant annet driver de veldig effektivt; de omsetter et høyt antall boliger i forhold til hvor mange ansatte de er. Det er ordentlig flinke folk vi får med oss på laget nå, sier administrerende direktør Karsten Onsrud i Aktiv Eiendomsmegling i pressemeldingen.