Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen trøndere som nylig har fått ny jobb:

Kajsa Larsen Rasmussen:

Ny arbeidsgiver skriver: «Onkel Henrys Tattoo Shop holder til i Trondheim, hvor vi er 21 personer fordelt på to butikker. Vi har langvarige forhold til kunder og tatovører. Vi spesialiserer oss på klassisk tatovering i alle stiler. For oss handler det ikke om å tatovere flest mulig, men at hver enkelt tatovering blir unik og nøye kontrollert. Vi er stolt av å fortelle dere at Kajsa L. Rasmussen (27) fra Flatanger nå har blitt butikksjef på vår Avd. Bakklandet. Hun ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen innom!»

Aleksander Bjøru:

Ny arbeidsgiver skriver: «Det trondheimsbaserte IT konsulentselskapet Enable AS har hentet inn IT-sjef fra EFTA. Etter 6 år i Brussel flytter Aleks hjem til Trondheim og blir Tidstyvbekjemper. Sammen med kollegene skal Aleks løfte selskapets nye storsatsning Enable 365, som består av en rekke smarte apper for Microsoft Teams rettet mot bedriftsmarkedet, opp og frem. Før EFTA, jobbet Aleks 15 år i Atea i Trondheimsregionen i ulike lederroller og de siste årene var han direktør for nye teknologiområder. Velkommen!»

Maria Barlien:

Ny arbeidsgiver skriver: «Vi på Ela Frisør har den store glede av å introduserer dere for vår nye dyktige frisør Maria Barlien. Vi føler oss så heldige som har fått denne stjerna med på laget vårt. Vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til oss i Olav Tryggvasons gate 49 Trondheim sentrum.»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?