Det har de fire eierselskapene i Trondheim Management, Samarbeidsgruppen Midtby’n, Trondheim Gårdeierforening, Visit Trondheim og Trondheim Kommune, besluttet.

Det skriver selskapet selv i en pressemelding.

Bystyret vedtok i 2013 at Trondheim kommune skulle, sammen med Trondheim Gårdeierforening og Samarbeidsgruppen Midtby’n, etablere selskapet Midtbyen Management AS.

– Målet var å bygge en slagkraftig og initiativrik sentrumsorganisasjon for Midtbyen. Hovedoppgavene besto blant annet av å være en samarbeids- og markedsføringsarena for handelsstanden og næringsdrivende på gateplan, som restauranter, kafeer og kulturaktører. Dette for å styrke handels- og opplevelsesområdet Midtbyen innenfor elveslyngen, skriver Trondheim Management.

I juni 2021 gikk Trondheims destinasjonsselskap Visit Trondheim inn på eiersiden i Midtbyen Management AS, og virksomheten ble overført til Midtbyen Management.

– Med dette utvidede oppdraget med å synliggjøre og markedsføre Midtbyen og resten av besøksnæringen i hele Trondheim, ble det en naturlig konsekvens å tilpasse navnet til driftsselskapet.

Trondheim Management vil videreføre arrangementene Martnan, Kulturnatt og Julemarkedet gjennom sin egen arrangementsavdeling. Trondheim Management består nå av tre avdelinger. Til sammen 13 årsverks jobber enten for Midtbyen, Visit Trondheim eller arrangement og arrangementskoordinering. Kirsten Schultz er daglig leder for Trondheim Management og reiselivsdirektør.