Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen som nylig har fått ny jobb:

Faiza Shirwac:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 alliansen. Det er med stor glede vi deler at Faiza Shirwac har takket ja til fast stilling hos oss etter å ha jobbet som innleid konsulent siden oktober 2021. Faiza har opparbeidet seg god kompetanse innenfor området for usikret kreditt, og bidrar til å løfte vår avdeling Kredittservice. Vi ønsker Faiza velkommen som fast ansatt!»

Marianne Aune:

Ny arbeidsgiver skriver: «Vi på Ela Frisør har den store glede av å introduserer dere for vår nye dyktige frisør Marianne Aune. Vi er så heldige som har fått denne stjerna med på laget vårt. Vi ønsker nye og gamle kunder hjertelig velkommen til oss i Olav Tryggvasons gate 49 ,Trondheim sentrum.»

Ellen Alm:

Ny arbeidsgiver skriver: «Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab (DKNVS) fremmer og formidler vitenskap gjennom publikasjoner, forskningsstøtte og gratis foredrag. Ellen Alm er ny generalsekretær i Norges eldste vitenskapelige institusjon fra 2. mai. Ellen er historiker med arkeologi, pedagogikk og antikkens kultur i fagporteføljen. Kontakt med publikum og vitenskapelig formidling har alltid stått sentralt hos den nye generalsekretæren. - Det skal bli en spennende reise å utvikle DKNVS videre, sier Ellen.»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?