Uno-X Mobility i Norge har stått bak drivstoffsalg fra YX og Uno-X lokasjoner i en årrekke. Fremover skal selskapet tilby enkle og effektive Uno-X automatkonsepter, det vil si billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff.

- Valgene våre styres av vår ambisjon om å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Vi er en del av Reitan Retail og fremover skal vi åpne Uno-X lynladere ved Rema 1000, 7-Eleven og Uno-X. Samtidig fortsetter vi vår utrulling av Uno-X Svanemerket bilvask. Flytende drivstoff vil fortsatt være sentralt i mange år fremover fordi kundene har behov for å løse sitt transportbehov, sier Jens Haugland, leder for Uno-X Mobility sin virksomhet i Norge, i en pressemelding.

Selskapet mener satsingen blir godt synlig når 7-Eleven langs vei får Uno-X lynladere og selvbetjente drivstoffpumper som nabo. Aller først blir Uno-X å se ved siden av 7-Eleven Maritim på Skøyen i Oslo, i midten av mai.

Foodvenience

– Reitan Retail og Reitan Convenience fortsetter sin utvikling for å være tilgjengelige for folk på farten. Vi er glade for at Uno-X sine enkle og effektive automatkonsepter blir nabo med våre butikker langs vei i Norge. Vi skal fortsette arbeidet med å skape den beste «foodvenience & pauseplass» langs vei, sier AnnaMaria Carnemark, landsjef i Reitan Convenience Norge.

YX-beliggenheter som eies og drives av forhandlere fortsetter med YX på drivstoff i henhold til avtaler med selveiere og Gir Norge AS. YX Truck blir dessuten snart til Uno-X Truck.

– Det viktige samarbeidet med bedriftskunder på flytende drivstoff fortsetter som før. Fremover tror vi bedriftskundene vil etterspørre ulike teknologier, og elektrifisering er i en startfase. Vårt søsterselskap i Danmark åpnet nylig sin første lokasjon som tilbyr lynlading for tungtransport. Det lar vi oss inspirere av, avslutter Jens Haugland.