Dahl Viggen har jobbet både som markedssjef, forretningsutvikler og energikoordinator i sine tidligere jobber. Nå starter hun altså i kommunikasjonsbyrået i Trondheim.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og bli en del av det sterke fagmiljøet i Strømsnes Røe, sier Viggen i en pressemelding.

– Noe av det som gjør jobben spennende, er at jeg får jobbe med mange framoverlente virksomheter som er genuint opptatt av samfunnsutvikling og nyskaping. Det gleder jeg meg til å bli en del av. Det å forene markedsførings- og kommunikasjonsfaget tror jeg gir god verdi for kundene i mange sammenhenger, sier hun videre.

– Vi er storfornøyde med å ha fått Andrea med på laget, sier Roy Strømsnes, daglig leder i Strømsnes Røe.

– Hun tilfører verdifull kompetanse på områder som vi vet er viktige for kundene våre. Identitetsbygging og strategisk markedsføring står sentralt i mange av prosjektene vi jobber med. Andrea er en solid markedsfører med et skarpt strategisk hode, altså en perfekt match for oss, sier Strømsnes.

Ifølge siste regnkapstall hos Proff.no, hadde Strømsnes Røe litt over 4,5 millioner kroner i omsetning i 2021. Resultatet ble på i underkant av 800 000 kroner samme år.