I helgen var over 550 Specsavers-medarbeidere samlet under optikerkjedens årlige seminar og prisutdeling. Med 85 butikker og godt over 500 kolleger fra hele landet på plass, var prisvinneren fra Tiller ekstra stolt over å bli hedret som Årets optiker i Norges største optikerkjede.

– Det er utrolig stas å vinne, og utmerkelsen betyr mye for meg personlig, og ville ikke vært mulig uten det fantastiske teamet i butikken, sier Odd-Arne Furuhaug i Specsavers Tiller, i en pressemelding.

Optikerkjeden beskriver Furuhaug som en positiv og offensiv ildsjel som brenner for optikerfaget og pasientene sine.

– Odd-Arne er et forbilde for kollegaene sine og en favoritt blant kundene. Han etterlever Specsavers sin visjon om å tilby best mulig øyehelse til alle, og overgår kundenes forventninger med sin enestående fagkunnskap, tydelige kommunikasjonsstil og humor. Det er med stor glede at vi kan overrekke han prisen, sier Nina Kleppe, fersk administrerende direktør i Specsavers.

Butikken i Tiller ble ikke bare hedret med prisen for årets optiker. Ingelin Lyngstad Korgstad fra Tiller stakk av med seieren som årets «Contact Lens Consultant».