Orkla Sparebank har lenge ønsket å flytte sin avdeling i Trondheim til Sluppen, opplyser Orkla Sparebank i en pressemelding.

Einar Rikstad, leder personmarked Trondheim, sier at Orkla Sparebank vokser i både kunder og ansatte i Trondheim, og det er bakgrunnen for at de nå vil leie på Sluppen.

– Vi har de senere årene opplevd sterk kundevekst i trondheimsområdet. Trondheimere ønsker seg en tilgjengelig, fleksibel og løsningsorientert bankrådgiver – og det får de via Orkla Sparebank. Den sterke kundeveksten har også ført til at vi har blitt flere ansatte. Derfor måtte vi finne oss nye kontorlokaler. Vi valgte Sluppen grunnet den unike plasseringen og de meget gode fasilitetene som finnes der. Vil benytte anledning til å takke R. Kjeldsberg for utrolig god hjelp i denne prosessen. Vi gleder oss til å ta del i fellesskapet og fasilitetene nede på Sluppen, sier Einar Rikstad.

- R. Kjeldsberg AS er meget godt fornøyd med at Orkla Sparebank valgte oss og Sluppen som sin nye lokasjon i Trondheim, sier administrerende direktør i R. Kjeldsberg, Ole Petter Bjørseth.

Nyheten kommer like etter at Utlendingsdirektoratet inngikk en kontrakt med R. Kjeldsberg om leie i det nye kontorbygget Alo, som blir nabobygget til Orkla Sparebank.