Andreassen vil fortsette som leder i Moen Marin til en ny leder er på plass, og vil deretter fortsette som en rådgiver og samarbeidspartner for Moen Marin og Scale-gruppen. Moen Marin ser nå etter en ny CEO til å lede og videreutvikle selskapet, melder Moen Marin og Scale AQ i en pressemelding. Moen Marin er en divisjon i Scale AQ.

– Terje Andreassen har vært en initiativrik og engasjert leder, og han har spilt en avgjørende rolle i utviklingen av Moen Marin til å bli en verdensledende leverandør av kvalitetsfartøy til havbruksnæringen. Hans strategiske visjon og evne til å bygge sterke team har vært avgjørende for selskapets suksess, og jeg er veldig glad for at vi skal fortsette samarbeidet selv om han nå trer ut av lederrollen, sier CEO i ScaleAQ Group Geir Myklebust.

Moen Marin er leverandør av fartøy til havbruksnæringen, deriblant fartøy med batterielektrisk fremdrift.

- I løpet av mine 17 år i Moen Marin har jeg hatt gleden av å jobbe med et fantastisk team av svært kompetente og engasjerte medarbeidere som har opplevd utrolig vekst og suksess. Nå er det på tide for meg å utforske nye muligheter og ta på meg nye utfordringer, sier Terje Andreassen.