Northland har frem til nå vært en baguette-spesialist lokalisert på norske flyplasser, men når konseptet nå åpner i Oslo skal kundene bli møtt av baristaer og et bredt utvalg matretter, forteller Reitan Convenience Norway i en pressemelding.

- Om det er en ting vi er gode på så er det convenience. Med åpningen av Northland på Stortorvet ønsker vi å skape en ny standard for kaffe- og matentusiaster i storbyen, uttaler Ingebjørg Hjortdahl, markedsdirektør i Reitan Convenience Norway.

Kan bli flere steder

Videre forteller Hjortdahl at Northland på Stortorvet kan anses som en «testlab» hvor de videreutvikler konseptet i nye retninger for å evaluere hvilke elementer som kan overføres til eksisterende og «fremtidige lokasjoner», som det heter pressemeldingen.

Konseptet deles inn i en «grab & go»-sone, samt en større sone med bord og sittegrupper for servering. Det skal bli både økologisk kafe, lokalt øl og dyrevernmerkede produkter. Northland skal også selge kunst.

- Vi er utrolig spente på lanseringen av det nye konseptet og klare for å ta imot kundene med åpne armer, avslutter Hjortdahl.