Inntektene falt med en million om dagen. Nå åpner selskapet ny salong i Trondheim

I likhet med mange andre som holdt dørene stengt i perioder under pandemien, falt inntektene til frisørkjeden Cutters AS, og det med millionbeløp hver dag.

Daglig leder Cutters AS, Kristian Hauge Solheim. Foto: Cutters

Det stopper likevel ikke Cutters i å etablere seg ytterligere i Trondheim. Frisørkjeden har allerede salonger på City Lade, Munkegata, Sirkus Shopping og Solsiden, og nå åpnes en ny salong på City Syd.

- Vi er veldig glade for å komme i gang på City Syd. Det er en lokasjon vi har ønsket oss lenge. Vi tror det er mange som besøker senteret som også vil ta en tur innom Cutters for en rimelig og rask hårklipp. Frem til nå har fokuset vært på å få bygget ferdig salongen og rekruttere frisører, skriver daglig leder i selskapet, Kristian Hauge Solheim i en e-post.

- Vi tapte en million om dagen i omsetning

Det gikk hardt utover næringslivet da mange måtte stenge dørene under pandemien, og Cutters var intet unntak.

- Korona har gjort ting litt mer krevende enn før. Da vi var stengt tapte vi en million kroner i omsetning om dagen. Vi er fortsatt ikke tilbake der vi var på grunn av de strenge reglene for smittevern som reduserer kapasiteten hos alle frisører, også Cutters, opplyser Solheim.

Smittevernreglene som frisører må forholde seg til er blant annet desinfisering, bruk av kapper og ikke minst krav til avstand, forklarer Solheim.

Den nye salongen til Cutters vil holde til på City Syd. Foto: Therese Alice Sanne

LES OGSÅ: Slik blir den nye hverdagen for frisører

Gratis hårklipp - tross korona

Cutters City Syd vil også følge tradisjonen til frisørkjeden og tilby kundene gratis hårklipp på åpningsdagen, mandag.

– På åpningsdagen har vi gratis hårklipp. Dette pleier vi alltid å ha når vi åpner en ny salong, for å skape litt ekstra oppmerksomhet og gi et godt tilbud til den nye kundegruppen, sier Solheim.

Salongen vil holde dørene åpne fra klokken 17.00 til 20.00 på åpningsdagen, og det vil ikke være mulig å bestille time i forkant.

- Det er førstemann til mølla, poengterer Solheim.

- Hvordan skal dere klare å overholde smittevernreglene hvis folk strømmer til salongen?

- Vi oppfordrer alle som kommer til å sørge for å holde god avstand, svarer Solheim.

LES OGSÅ: Høyeste antall smittede siden mars

Følg MN24 på Facebook