De ansvarlige for Eiendomsmegler 1-avtalen med Trondheim kommune. F.v. Joar Kjeldseth, leder for næringsavdelingen i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge, Eirik Jacobsen, salgsdirektør i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge og Marius Lyng, ansvarlig eiendomsmegler og ansvarlig for avtalen i Eiendomsmegler 1. Foto: Eiendomsmegler 1 - montasje MN24

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge:

Vant storkontrakt om megling for Trondheim kommune

Meglerselskapet landet oppdraget med å bistå Trondheim kommune med meglingstjenester av privatboliger, nybyggprosjekter og næringseiendom.

Det skjer etter at Eiendomsmegler 1 nylig vant en stor anbudskonkurranse, der det sto om en rammeavtale for både bolig- og næringsmegling for de neste to årene. Avtalen trer i kraft fra 1.januar 2021.

- Trondheim kommune fikk mange gode tilbud i konkurransen, og vi har store forventninger til meglertjenestene vi nå skal kjøpe fra Eiendomsmegler 1, sier Siri A. Rasmussen, eierskapssjef i Trondheim kommune i en pressemelding.

Siri A. Rasmussen, eierskapssjef i Trondheim kommune. Foto: Trondheim kommune

Rammeavtalene løper i to år fra 1. januar 2021, hvor Trondheim kommune har mulighet for å forlenge i ytterligere to år. Begge tilbudskonkurransene hadde en vekting med 30 prosent på pris, 30 prosent på kompetanse og 40 prosent oppgaveforståelse og konsept, opplyser kommunen.

LES OGSÅ: Dyrt å bo i Trondheim om du har leilighet

Bolig + næringsmegling

- Vi har hatt rammeavtalen på bolig de siste fire årene, og er godt fornøyd med at denne avtalen nå videreføres. Dette er et viktig samarbeid for oss som markedsleder i Trondheim på salg av bolig, sier Marius Lyng, ansvarlig eiendomsmegler og ansvarlig for avtalen i Eiendomsmegler 1.

I tillegg til en videreføring av rammeavtalen på bolig, har Eiendomsmegler 1 også vunnet anbudet på næringsmegling.

- Det er en stor anerkjennelse å få forlenget avtalen på bolig, og ekstra stas er det at vi også drar i land avtalen om næringsmegling, sier Eirik Jacobsen, salgsdirektør i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

60 salg i året

Rammeavtalen omfatter ifølge pressemeldingen både salg, kjøp, oppgjør, innleie og utleie, verdivurderinger, faglig bistand knyttet til seksjonering, opprettelse av borettslag, samt generell rådgiving. Med en bygningsmasse på omtrent én million kvadratmeter og 60 000 mål ubebygd areal, har Trondheim kommune estimert rundt 60 salg i året, vel 75 verdivurderinger og flere titalls timer rådgivning.

- Dette er en viktig avtale og kunde for oss. Nå gleder vi oss til å ta fatt på arbeidet, sier Joar Kjeldseth, leder for næringsavdelingen i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

Det opplyses ikke fra partene hva avtalen er verdt.

LES OGSÅ: Sit kjøper 135 nye boliger i Trondheim