Tidligere RBK-stjerne får ikke solgt luksusvillaen i Trondheim

Nå dumpes prisen på boligen nok en gang.

Nicklas Bendtners tidligere hus i Trondheim Foto: Kim_Nygaard

Den tidligere RBK-stjernen Nicklas Bendtner prøver nok en gang å selge boligen på Jakobsli.

Adresseavisen har tidligere omtalt funkisboligen som ble lagt ut for salg, den gang med en prisantydning på 18 millioner kroner. Prisen ble så satt ned til 17,5 millioner kroner da den ikke ble solgt.

Da ingen kjøpte boligen til den tidligere prisen, gis det nå et nytt forsøk på salg med en prisantydning på 16,9 millioner kroner. Det skriver Nettavisen, som først omtalte saken.

Enorm enebolig

Eneboligen har et bruksareal på 517 kvadratmeter, med blant annet åtte soverom, fire bad, treningsrom i sokkelen og en stor takterasse.

Huset har også to utleieenheter i sokkelen, selv om den kun er godkjent med én sokkelleilighet.

- Vi har satt utsalgsprisen litt ned, og foreløpig ha det vært en ganske grei interesse. Det er et helt annet marked i dag, fordi det er en annen rente, så jeg har godt håp om at det blir et salg, sier eiendomsmegler Kent Nergård Eiendomsmegler 1 Midt-Norge til avisa.

Den tidligere RBK-stjernen forsøker nok en gang å selge luksusvillaen i Trondheim. Her fra hans tid i klubben. Foto: Mariann Dybdahl

LES OGSÅ: Visning i Bendtner-huset

Trondheimsmarkedet

I januar i år ble Trondheims dyreste enebolig solgt ved Lade XO ved Ladestien. Boligen gikk for hele 38,25 millioner kroner.

- Etterspørselen etter eiendommer som skiller seg ut fra mengden er definitivt til stede i Trondheim, sa prosjektmegler Fredrik Johnson i DNB Eiendom da boligen ble solgt.

Megleren for Bendtners bolig, hevder til Nettavisen at high end-markedet i Trondheim setter nye rekorder, mye på grunn av rentemarkedet og prisutviklingen i boligmarkedet generelt.

Følg MN24 på Facebook