Boligmarkedet:

Flytter kontor og ruster opp på østsiden av Trondheim

Meglerhuset Nylander avdeling Solsiden, som ligger på Beddingen flytter ut av sine lokaler, og starter opp i større lokaler på Lilleby i Jarleveien 12.

Meglerhuset Nylanders kontorer på Beddingen flytter til Jarleveien 12. Foto: Nylander

– Vi ser hvor mye denne bydelen vokser, i tillegg til at den binder sammen store områder som Lade og Leangen. Ved å flytte vårt kontor fra Nedre Elvehavn til Lillebyområdet får vi også enda bedre kontakt med den østlige delen av Trondheim, samtidig som vi ivaretar nærheten til markedet på Solsiden. En relevant nærhet til kundene og markedet vil bli viktig i tiden fremover og vi ser frem til å være eneste lokalkontor med lokasjon her, sier administrerende direktør Lars Kristian Hagen.

FV: Avdelingsleder/Eiendomsmegler Anders B. Kjeldseth, administrerende direktør i Dora Eiendom Geir Halmøy og administrerende direktør i Meglerhuset Nylander Lars Kristian Hagen. Foto: Erling Østgård

Det er foreløpig fire eiendomsmeglere på plass, men planen er å utvide lokalet, som er dimensjonert for dobbelt så mange ansatte.

LES OGSÅ: Budkrig endte opp i nok en toroms-rekord på Solsiden

Rigger til vekst

– I disse lokalene kan vi lettere vokse i takt med våre ønsker. Plasseringen er meget gunstig med tanke på byutviklingen, slik at man kommer seg raskt rundt på kundebesøk. Med holdeplass for metrobuss, tilgang til bysykler og el-sparkesykler samt rikelig med parkeringsplass skal det også være enkelt å komme innom oss, sier Hagen.

– Vi kommer også tettere på kundene i det voksende markedet, og ønsker å være den lokalmegleren du kan komme innom for en uforpliktende prat og en kaffekopp i god tid før selve salget starter. Det er mange spørsmål som skal avklares i forbindelse med en salgsprosess, sier avdelingsleder/eiendomsmegler Anders B. Kjeldseth.

Eier og utleier av bygget er Dora Eiendom AS. Firmaet startet med og utvikle Dora 1 i 1968, og har etter hvert satt stadig mer preg på området rundt Nyhavna med forvaltning av store næringsarealer og en betydelig boligportefølje under utvikling.

– Skal fylles med liv

– Vi er stolte over å få inn en tradisjonsbedrift som Meglerhuset Nylander som den første av de nye leietakerne i bygget. Vi har en ambisjon om å fylle bygget med mye liv og ulike næringer, sier Geir Halmøy som er administrerende direktør i Dora Eiendom AS.

De eier flere eiendommer i området og opptatt av balansen mellom attraktive næringer, arbeidsplasser, og den omfattende boligbyggingen i området.

– Med kollektivtransport og gangavstand til alt man trenger, er dette en veldig spennende lokasjon. Vi gleder oss til å kunne annonsere flere av de kommende leietakerne, og stolte av at vi er på vei til å få til en unik miks av virksomheter, avslutter Halmøy.

LES OGSÅ: Sier ja til 300 nye boliger på Lade