Mandag ble sjefredaktør i Trønder-Avisa Sivert Rossing ansatt som administrerende direktør i Trønder-Avisa og konsernsjef i TA media.

– Rossing tar over etter John Arne Moen, som på sensommeren varslet styret om at han ønsket å fratre som toppsjef i mediekonsernet som har hovedkontor på Steinkjer og avdelinger og mediehus fra nord til sør i gamle Nord-Trøndelag, skriver Trønder-Avisa AS i en pressemelding de har sendt til Trønder-Avisa.

Takknemlig

Ifølge avisa skal Rossing fortsette som sjefredaktør.

– Jeg er takknemlig for tilliten styret i konsernet har vist meg. Min plan er nå å jobbe knallhardt for å videreføre den positive utviklingen Trønder-Avisa og datterselskapene har hatt de siste årene», sier Rossing i pressemeldingen gjengitt av Trønder-Avisa.

Svært fornøyd

Ifølge avisa skal styreleder Kolbjørn Amlid være svært fornøyd med ansettelsen:

– Rossing er en dyktig medieleder med blikk for både journalistikk og tall. Han har gjort en god jobb som sjefredaktør, og styret er overbevist om at han vil gjøre en solid innsats også som øverste leder for virksomheten. I og med at han er intern kandidat er det også naturlig at han tar over ansvaret umiddelbart. Han kjenner selskapet og selskapet kjenner ham, sier Almlid, og legger til at Moen fortsetter ut oppsigelsestiden i en rolle som strategisk rådgiver for sin etterfølger og for styrelederen, sier Almlid i pressemeldingen.