Det er i lokalene som tidligere huset Bankers de to kameratene har sett potensialet i å åpne en helt ny kafebar og pub. I mai åpnet de dørene, selv om de i tre måneder før åpning hadde påkostet bygget 1,5 millioner kroner.

– Før åpning hadde vi pusset opp lokalene. Gulv og møbler har blitt skiftet ut, og toalett er og kjøkken er nytt. Vi har kommet for å satse og lagt ned arbeid deretter, forklarer Serkan Titrek.

I forbindelse med nysatsningen har de også satset på ansettelser, og per nå er det fem ansatte på gulvet. Målet er å ansette flere etter hvert, men før den tid er fokuset fra driverne å få det hele til å gå rundt.

Over 20 år i bransjen

De to driftige restauranteierne flyttet til Norge i 1998, og vennskapet deres startet allerede på flyplassen. De er begge gift, bor i Trondheim og pendler til Stjørdal.

– Vi har vært venner siden den gang. Gjennom to ti-år har vi blitt godt kjent, og det tror jeg kommer godt med når man skal drifte sammen. Det å være to om dette har gjort ting veldig mye enklere, sier Ali Sahin.

De to står begge oppført som daglig ledere for det nye stedet, og har nesten 20 tilbakelagte år fra restaurantbransjen. Det at valget falt på Stjørdal for å utvikle videre var ingen tilfeldighet.

– Vi hadde sett oss litt rundt, men vi likte Stjørdal. Lokalene ligger nært sentrum og flyplassen, og det er konkurranse, men ikke så omfattende som i Trondheim, legger Titrek til.

Spennende retter

Til tross for at det nye stedet i stor grad er en kafebar og pub, er det også en rikholdig meny med uteservering og catering. Foruten de vanlige rettene som pizza og burger er det blant annet tapas og kamskjell.

– Vi kan lage det meste, og bringer inn ferske råvarer fra Trondheim. Vi er åpne for å skreddersy litt etter kundens ønske. Tilbakemeldingene vi har fått etter oppstart har i hvert fall vært gode, og vi ser folk kommer igjen, forklarer Sahin.

Serveringsstedet på to etasjer har også kjeller, hvor driverne ønsker å få til muligheter for selskap, bursdagsfeiringer eller utdrikningslag. I tillegg har de et ønske om å få til litt livemusikk og leie inn DJ etter hvert.

– Vi har hatt en god oppstart og vi ønsker at folk skal prøve seg her. Vi ønsker rett og slett at de skal komme hit og nyte oppholde, avslutter Titrek.