Aase gikk av som konsernsjef i Salmar i oktober 2022. Nå går bergenseren inn i Bremnes Seashore og blir konsernsjef der, melder Intrafish på sin nettside.

– Dette blir veldig spennende. Olav har bygget et fantastisk selskap og jeg gleder meg, skriver Aase i en sms til Intrafish.

Aase tar over etter konsernsjef Olav Svendsen 1. november 2023. Svendsen har vært hovedeier og har jobba i konsernet i over 50 år. Konsernet står blant annet bak merkevaren Salma-laksen.

– Vi gleder oss til å få Linda om bord og ser frem til at hun skal videreføre Olav sitt gode arbeid, sier styreleder Jan Sverre Røsstad i Bremnes Fryseri i en pressemelding.

– Profil som passet

– Vi har sett at hennes profil har passet veldig bra inn i vårt selskap. Hun har vist seg blant annet som en veldig dyktig og anerkjent leder som vil være med på å bringe selskapet vårt videre, sier Røsstad.

Det vakte oppsikt da Linda Litlekalsøy Aase sluttet i Salmar i oktober i fjor. Aase omtalte i forkant av dette forslaget om grunnrenteskatt for havbruksnæringen, som «dramatisk».

- Det har ingenting med hverandre å gjøre, sa Aase til Adresseavisen/MN24.

Frode Arntsen tok over Salmar-jobben etter Aase.