Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen som nylig har fått ny jobb:

Andreas Burkeland:

Ny arbeidsgiver skriver. «Andreas Burkeland er vår nye Kommersielle tjener i Miles Trondheim! Miles er et IT-konsulentselskap med visjon om å skape en fremragende arbeidsplass, noe vi gjør med verdiene faglig autoritet og varme. Kompetansen på huset er koding, arkitektur, UX, prosjektledelse, og smidig coaching. Andreas vil være matchmaker mellom våre konsulenter og oppdragsgivere. Vi gleder oss skikkelig til at du blir vår nye kollega, Andreas!»

Vegard Kvam Susegg:

Ny arbeidsgiver skriver. «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 alliansen. Vi ønsker Vegard velkommen som ny Økonomiansvarlig hos oss! Gjennom Vegards kompetanse innen prosjektoppfølging og virksomhetsstyring har vi nå lagt til rette for sunn vekst og utvikling. Vi er stolte over å ha deg på laget!»

Ann Marit Longva:

Ny arbeisdgiver skriver: «Redd Barna Midt holder til på Solsiden og jobber med barns rettigheter, lokal frivillighet og aktiviteter for barn i Trøndelag. Vi ønsker Ann Mari Longva hjertelig velkommen som ny regionleder! Ann Marit kommer fra stillingen som Nettverksleder i studiebysamarbeidet StudyTrondheim og har med seg bred erfaring fra prosessledelse, kommunikasjon og frivillighet som blir viktig for at Redd Barna Midt skal styrke sin posisjon og synlighet som ideell aktør i regionen. Velkommen til oss!»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?