Med Adresseavisen og MN24 sin tjeneste Jobbskifte i Trøndelag, så kan arbeidsgivere og arbeidstakere enkelt legge inn bilde og tekst av den aktuelle personen. Etter en kjapp gjennomgang i Adresseavisen kommer det ut på selve tjenestesiden og fronten av adressa.no – landsdelens største nettsted, og MN24 lager en sak om det i tillegg.

Sjekk ut tjenesten her!

Med jevne mellomrom vil MN24 lage utdrag fra innlagte tekster i tjenesten, og presentere det for leserne. Dette er noen trøndere som nylig har fått ny jobb:

Roald Boge:

Ny arbeidsgiver skriver: «Roald Boge er ansatt som markedssjef i Meraker Hydrogen. Dette er en målrettet satsning for å bygge opp et marked for hydrogen i Trøndelag. Boge har erfaring og bakgrunn fra forsvar, industri og teknologi i regionale/nasjonale selskap og internasjonalt konsern. Boge vil jobbe aktivt ut i markedet med å få på plass avtaler i løpet av året, som vil være utløsende for beslutningen om å starte byggingen av en hydrogenfabrikk i Meråker».

Ola Overby:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 alliansen. Ola startet hos oss den 1. februar og er ansatt som jurist. Ola har mange års erfaring fra flere rettsområder, og skal jobbe med etterlevelse og andre juridiske problemstillinger. Ola blir en del av etterlevelsesfunksjonen til SB1 Kreditt, og vi er glade for å ha Ola med på laget!»

Daniel Milford Flathagen:

Ny arbeidsgiver skriver: «SpareBank 1 Kreditt AS holder til i Trondheim og er eid av bankene i den landsdekkende SpareBank 1 alliansen. Daniel startet hos oss som Innholdsmarkedsfører fra 06.02.23, og vi er veldig glade for å ha Daniel med på laget! Daniel har en Mastergrad i språklig kommunikasjon, og mange års erfaring med strategisk kommunikasjon, markedsføring og sosiale medier. Vi er sikre på at Daniels bidrag vil løfte innholdsproduksjonen på usikret kreditt til nye høyder!»

Mange av sakene våre om jobber, karriere og arbeidsliv legger vi også ut på Linkedin.

Her kan du følge MN24 på Linkedin

Legg inn nyansettelser i jobbtjenesten, men ta gjerne kontakt med oss på redaksjon@mn24.no, om du kjenner noen spennende personer som har skiftet jobb. Eller kanskje virksomheten din har en pressemelding om en ny rekrutt?